Lezen

Op woensdag wordt er gelezen in de toverfluit, Zonhoven.
Niet enkel in de lagere school komen ouders en grootouders lezen met een groepje kinderen, ook in de kleuterklas is dit altijd een moment om naar uit te kijken!!
Dankjewel aan alle leesouders!!!

Speeltuin

Een stripverhaal van onze uitstap naar de speeltuin op de Basvelden. Ze voorspelden mooi weer en daar gingen de kleuters van profiteren!! Boekentassen in de bolderkar en ju! Weg waren we!!

Steam-pakket

De kleuters van de Toverfluit, Zonhoven werden uitgenodigd om een nieuw STEAM-pakket van lego gaan uit te proberen op de PXL. Tijdens dit moment zou de pers ook aanwezig zijn.
De kleuters waren na een voormiddag spelen met de nieuwe blokken nog niet uitgespeeld en ze lieten zich zeker niet afleiden door al de nieuwsgierige volwassenen die hier rondliepen!
Na de boterhammetjes werden ze getrakteerd op een turnles door leerkrachten LO en spé!! En daarna mochten we nog eens gaan spelen. Deze keer werd alles vastgelegd op de camera van TV-Limburg. Enkele kleuters werden ook geïnterviewd. In het filmpje van TV- Limburg kunnen jullie zien hoe ze het er van af hebben gebracht!!